Mediterrán esküvő az Adriai-tenger partján

 

VALAMI MÁS, VALAMI KÜLÖNLEGES... AZ IGAZI!

 

Mindenki az egyetlen, az igazi, a tökéletes esküvőről álmodik: az elvarázsolóan pazar, felejthetetlen élményt garantáló meseszép helyszínről, a valaha kóstolt legízletesebb tortáról, lélegzetelállító fotókról, illatos virágkölteményekről, könnyed, profi szervezésről és nem utolsó sorban az egyedi, a lenyűgöző dekorációról, mely lehet éppen klasszikus, bohém vagy akár trendi tematikus stílusban megálmodott, de mindenképpen a szervezők tökéletesre szervezett miliője által az igazi.
 
Álmodja Ön is a csupán pár óra autóút távolságra elhelyezkedő horvát tengerpartra álomesküvőjét, mi pedig lehetetlent nem ismerő szervezéssel, horvát nyelv- és helyismerettel, kizárólagos helyi partnerkapcsolatokkal, eredeti ötletekkel és személyre szabott kivitelezéssel megvalósítjuk életre szóló élményeket garantáló elképzeléseit.
 

Kiemelt ajánlatunk: Opatijai Riviéra – a tökéletes mediterrán esküvők helyszíne

Miért az Opatijai Riviéra a legjobb mediterrán esküvő helyszín, 2017 –ben pedig a legtrendibb választás?

Hazánkhoz való közelsége miatt is kedvelt és különleges esküvő helyszín a festői Opatija és környéke, de igazán népszerűvé az egyedi, minden igényt és pénztárcát kielégítő esküvőszervezési lehetőségek tették az Opatijai Riviérát.
Álmodhatjuk szárazföldre, vízre vagy éppen egy bájos szigetre az álomesküvőt, a helyszín lehet akár ötcsillagos pazar környezetben, vagy az álomszép öblök egyikében, illetve méltán kedvelt a természetközeli, az  egyszerűségében elvarázsoló autentikus helyszínek egyike is.
Korrekt, hazai árszínvonalon, szakértelemmel és nem utolsó sorban szívvel-lélekkel szervezzük meg és létszámkorlát nélkül váltjuk valóra az álomesküvőt, vonatkozzon az elképzelés  szűk családi körben tervezett esküvőre vagy nagy létszámú baráti társasággal  bővített igazi nagyszabású lagzira.
 

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

 

HELYSZÍN JAVASLATAINK

Opatija

Az Opatijai Riviéra központja, a horvát turizmus bölcsője. Más városoktól különleges eleganciája és egyedülálló mediterrán szépsége különbözteti meg. A város neves szállodáiról, gyönyörű parkjairól, egyedülálló tengerparti sétányáról és egzotikus növényzetéről híres. Kifinomult eleganciája, romantikus, gondozott kertjei és villái számos szerelmi történetet rejtenek.

IDE kattintva megkteintheti képgalériánkat.

 

 

 

 

Villa Angiolina

A Villa Angiolinat az opatijai turizmus kezdeteként tekintik a környező parkjának őshonos, egzotikus növényei valamint az itt is megtalálható város szimbóluma, a híres camelia virág miatt. Nincs ennél szebb környezet esküvői fotózáshoz.

IDE kattintva megkteintheti képgalériánkat.

 

 

 

 

St James templom és parkja

A templom és egykori kolostor adta a város nevét (opatija horvátul apátságot jelent). A park, mely közvetlenül a templom mellett található a Kvarner Hotel és Imperial Hotel szomszédságában többször megnyerte Horvátország legszebb parkja díját. Ez nem meglepő, tekintve a tökéletes pázsitját és színes virágait, pálmafáit, fenyőit, csodálatos cédrusait és a híres Helios és Selene szökőkútját. Sokan az ország más részeiről is ezt a parkot választják esküvői fotózásuk helyszínéül.

IDE kattintva megkteintheti képgalériánkat.

 

 

 

Lungomare

A szebbnél szebb parkok, elegáns szállodák és villák mellett a térség legkiemelkedőbb látnivalója a híres Lungomare tengerparti sétány, amely Volosko kicsiny halászfalutól Opatiján át egészen Lovranig húzódik végig a gyönyörű Riviéra partján. Az egyedülálló promenád csak most ünnepelte a századik évfordulóját és már csak találgatni tudunk hány romantikus történetet rejt – a Lungomare megérdemli, hogy az Ön romantikus történetének is részese legyen.

IDE kattintva megkteintheti képgalériánkat.

 

 

 

Lovran

A Lungomare sétány egészen Lovranig húzódik, mely a környéken megtalálható babérfélékről kapta nevét. A város romantikus óvárosa, szűk sikátorai, macskaköves kis utcácskái és kőlépcsői a régi időkre emlékeztetnek, míg a tengerparti sétány mentén felejthetetlen kilátásban lehet részünk.

IDE kattintva megkteintheti képgalériánkat.