MEDITERRÁN CSAPATÉPÍTŐ UTAK HORVÁTORSZÁGBAN

Különleges helyszíneinken eredményorientált szervezéssel, precíz bonyolítással a célkitűzést garantáló, életre szóló élményt nyújtó csapatépítő programokat kínálunk elsősorban az Adriai-tenger partján.

 

A könnyed, élménygazdag, minden igényt kielégítő csapatépítő programjaink mellett színvonalas, egyedi ötleteken alapuló , extra kiegészítő programokkal bővíthető kerettörténetek szerint zajló indoor és outdoor fejlesztő csapatépítő tréningeket ajánlunk profi trénerek közreműködésével.

 

Csapatépítő programjainkat, tréningjeinket testre szabottan alakítjuk ki és izgalmas, a fejlődést, a csapatkohéziót erősítő és garantáló programok során valósítjuk meg lenyűgöző tengerparti környezetben, belföldi árszínvonalon.

Nem titkoljuk, hogy szokványosnak, átlagosnak semmiképpen nem titulálható tengerparti csapatépítő programjaink már  induláskor elkezdődhetnek, így igény esetén a tengerpartra való leutazás  lehet éppen ,,ráhangolódó” vagy  kalandos, de a visszajelzések alapján a lejutás kihagyhatatlan erejű eleme a programnak.

 

Mediterrán csapatépítő programjainkat elsősorban az Opatijai Riviérán, az Ucka-hegy lankáin, tengerparti környezetben bonyolítjuk, horvát nyelvtudással, helyismerettel, szakértelemmel.

 

Programjaink időzítését a mediterrán, télen is enyhe éghajlat miatt az év bármely időszakára javasoljuk, de kifejezetten február elejétől, amikor is a karneváli hangulattal elindul a közel 10 hónapon át tartó üzleti szezon, mely december közepén adventi, karácsonyi hangulattal fűszerezve, évzárókkal és a  karácsonyi  partik ünnepi hangulatával zárul az  Adriai-tenger partján.

 

Szálláshelyet a csapatépítő program célkitűzése szerint ajánlunk minőségi, akár luxus szállodában vagy egyszerűbb, de  vadregényes helyszínen elhelyezkedő alacsonyabb kategóriájú szálláshelyen, igény esetén mobilházakban, kempingben de mindenképpen a méltán híres isztriai gasztronómia ajánlásával és a tengerpart nyújtotta adottságok kiaknázásával.

Programjaink a kis létszámtól - 7-8 főtől - egészen a nagy csoportokig – több száz főig – megvalósíthatóak.

Csapatépítő programjaink  magyar és angol nyelvű szervezéssel foglalhatóak.

Kínálatunk folyamatosan bővül!

 

Legyen a tengerparti csapatépítő-élmény részese Ön is!

 

 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Egyedi igény szerint felépített könnyed, játékos, mégis fejlesztő és célorientált  csapatépítő programok  magyar és angol nyelven az Adriai-tenger partján. A tengerhez való lejutás már a program része lehet, a csapatépítő programokhoz a szálláshely választást a csoport igényei szerint foglaljuk bármely  kategóriában, minőségi, általunk is tesztelt szálláshelyeken.
Csapatépítő programjaink célja az élményekkel teli kikapcsolódás, a közös szórakozás, melyek során néhány óra vagy egy-két nap alatt igazi, összetartó közösség kovácsolható a csapatból.
 
Csapatépítő programjainkat IDE kattintva tekintheti meg.
 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK TRÉNERREL

Testre szabott csapatépítő tréningjeink izgalmas, fejlődést , a csapatkohéziót erősítő és garantáló egyedi ötleteken alapuló programok során valósulnak meg profi trénerek közreműködésével, gyönyörű tengerparti környezetben, belföldi árszínvonalon.
 
Csapatépítő tréningjeink előnyeit IDE kattintva tekintheti meg.
 

SZÁLLÁSHELYEK CSAPATÉPÍTŐHÖZ

Csapatépítő programjainkat többszörösen kipróbált, minőségi , akár luxus szállodában vagy egyszerűbb, de vadregényes helyszínen elhelyezkedő alacsonyabb kategóriájú szálláshelyen, igény esetén mobilházakban, kempingben szállásoljuk el a csoport igénye, költségvetése szerint.
 

Javasolt szálláshelyeinket IDE kattintva tekintheti meg.