Utazási ajánlat

MEDITERRÁN SZILVESZTER A CSODÁLATOS OPATIJAI RIVIÉRÁN - foglalható

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija

85.700 HUF - tól

VALAMI MÁS...

                     VALAMI KÜLÖNLEGES...

 

MEDITERRÁN SZILVESZTER A CSODÁLATOS 

OPATIJAI RIVIÉRÁN

 

TÖRTÉNELMI, KULTURÁLIS ÉS GASZTRONÓMIAI FELFEDEZŐ UTAKKAL AZ ISZTRIÁN,

ROVINJI VÁROSLÁTOGATÁSSAL

 

Kezdje Ön is a 2018-as évet, és fogadja meg Ön is újévi fogadalmait a télen is napsütéses Opatija partjainál, a mélykék tenger közelében, az elbűvölő látványt nyújtó örökzöld lombok, rendezett parkok és a páratlan szépségű Monarchia korabeli épületek lenyűgöző összhangjának harmóniájában.

Fedezze fel és élvezze a szilveszteri hangulat  meseszerű romantikáját az egyik legszebb tengerparti városkában, Opatijában.

Opatija, Horvátország Monte Carlo-ja annak a 30 km hosszú riviérának a központja, amely az Ucka hegység lankáitól a kéklő tengerig terjed.

Mediterrán szilveszteri mulatságra hívjuk Opatijába, ahol szoros egységben kapcsolódik össze mindaz, ami első látásra összekapcsolhatatlannak tűnik: a kéklő tenger, a híres opatijai éghajlat, a tengerparti szél gyógyító hatása nyújt élvezetet, miközben az 1400 méter magas hófedte hegycsúcs felejthetetlen látványa ejt rabul épp úgy, mint a gasztronómiai költemények zamata a tengeri és a kontinentális konyha kombinációjából.

 Tartson velünk és teremtsen hagyományt Ön is utasaink körében 

Mediterrán  Szilveszteri utazásunkon! 

MEDITERRÁN SZILVESZTER A CSODÁLATOS OPATIJAI RIVIÉRÁN

Indulási időpont: 2017. december  29 - január 02. (5 nap / 4 éj)

 

1.nap: Budapest - Opatija
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Opatijába (520 km).
Opatija ünnepi pompával, szilveszteri forgataggal, korcsolya pályával, kéklő tengerrel, zöld domboldalakkal  várja a szilveszterre Opatijába érkező látogatókat.
Érkezés Opatijába a déli órákban (kb.11.00). Csoportunkat helyi idegenvezetőnk várja Opatijában a szállodában, gyalogos városnézés során a város nevezetességeinek megtekintése, majd  szórakoztató, szilveszterre hangoló programokon való részvétel városszerte.

Fakultatív program: Esti zenés panoráma hajókázás borkóstolóval
A másfél órás (16.30.-18.00.) zenés hajókázás során lehetősége lesz csoportunknak a kivilágított, festői Opatija lélegzetelállító panorámájában gyönyörködni és a környék ismert borai közül néhányat megkóstolni zenés, hangulatos program keretében. Helyi idegenvezetőnk izgalmas gasztronómiai ismertetője nem csak a környék kulináris szokásait, hanem a horvát konyha kincseinek illusztrálását is érinti, nem titkoltan, kedvcsinálóként.
Büfé vacsora a szállodában.

 

2.nap: Szabadprogram Opatijában vagy egész napos fakultatív kirándulás
Fakultatív program:
Rovinj és a Belső-Isztria érintése - a méltán népszerű belső-isztriai városkák nevezetességei másként…
Egy mozgalmas, számos izgalmas, új élményt ígérő, igazi kulturális és kulináris felfedező útra indulunk az Isztrián, ahol a kultúra, a történelem és a gasztronómia kincsei találkoznak és nyűgöznek le bennünket.
Kirándulásunk Rovinjon át az isztriai borok és sajtok világába vezet. Programunk lesz egy neves isztriai borászat meglátogatása borkóstolással, bepillantás az egyik leghíresebb isztriai sajt készítő farm életébe kóstolással, valamint egy gyönyörű olajfaligetet is megcsodálhatunk utazásunk során.  
Egész napos programunk során elsőként az Isztria nyugati partjának talán legromantikusabb városkájába, Rovinjba látogat csoportunk, ahol megcsodálhatjuk a történelmi emlékekben gazdag város elmúlt századok hangulatát idéző nevezetességeit, gyönyörködhetünk a Szent Eufemia templom bástyáinak tövéből a Rovinjt körülvevő 19 apróbb-nagyobb sziget jellegzetes panorámájában. Sétálhatunk itt a szűk utcácskák, a kacskaringós sikátorok között, megkóstolhatjuk az isztriai sonkát, a különböző isztriai sajtkülönlegességeket és koccinthatunk egy pohár  igazi isztriai vörösborral is a hangulatos helyi ”konobák” egyikében.
Délután a Belső-Isztria felfedezésére indul csoportunk. Első állomásunkon  az isztriai sajtok készítésének és az olívaolaj termesztésének titkaiba nyerünk egy rövid bepillantást, vásárlási lehetőséggel, majd  ezt követően már a szilveszter éjszakára  hangolódás jegyében egy híres isztriai borászat neves tulajdonosa avat be bennünket a jó nevű isztriai borok elvarázsoló világába, kóstolási, vásárlási lehetőséggel.
Elhagyva Belső-Isztria békés, kőházas falvait, nyugalmat árasztó takaros kertjeit, lankás domboldalait, Opatija felé az Adria végtelen kékségét szegélyező csipkés partszakasza mentén haladunk.
Vadregényes öblöket magunk mögött hagyva Opatijába vacsorára érkezik vissza csoportunk.

 

3.nap: Opatija- Lovran- Szilveszter
Fakultatív program:
10 órakor csoportunk az Opatijától 6 km távolságra elhelyezkedő Lovranba látogat el helyi idegenvezetőnk kíséretében, hogy egy különleges ünnepi hagyomány részese legyen.
12.00. órakor a helyi hagyományok szerint  Lovranban tortaszeletelés veszi kezdetét a város főterén. A városka nevezetességeit helyi idegenvezetőnk kíséretében délután 13 óráig barangolja be csoportunk, már az óévbúcsúztatásra hangolódva.
Délután szabad idő, wellness lehetőség a hotelben, készülődés a Szilveszteri mulatságra.
Este gálavacsora a hotel éttermében, ital az árban, este tűzijáték a belvárosban, éjszaka (22.00 órától) fergeteges utcabál a Szabadtéri színház közvetlen közelében, a tengerparton.

 

4.nap: Opatija Újév 2018.
11.30.-kor találkozás a szálloda halljában helyi idegenvezetőnkkel, csoportunk újévi koccintás és köszöntés programra indul. A méltán népszerű Újév köszöntő, a pezsgős koccintás a Kvarner hotel teraszán külföldit és belföldit egyaránt nagy létszámban vonz évről évre.

12.00. ismét durrannak a pezsgők az újév tiszteletére. Ekkor felidézhetjük újévi fogadalmainkat még egy pillanatra, koccinthatunk mindnyájunk egészségére az újévben és opatijai pezsgős poharunkat is hazavihetjük emlékbe, emlékezetessé, felejthetetlenné téve első ünneplésünket a 2016-os évben.  

 

5.nap: Opatija
Fakultatív program délelőtt: Rijeka-Trsat –Volosko, - Opatija közvetlen környéke, ahol érezhető valóság a különböző kultúrák  békés együttélése. Félnapos (5 órás) kulturális ínyencség ez a programunk: Rijeka-Trsati vár-Volosko-Opatija  gazdag történelmének bemutatása - elsősorban a magyarság szemszögéből.
,,Mindaz, amit megőriztünk a múltból, legyen záloga a jövőnek.” Ivan Bandić/horvát nagykövet

14.00. órakor, a hazautazás előtt, Liganjba utazunk fel, az Ucka hegység egy festői falucskájába, ahol eredeti, házi hagyományok szerint készített igazi isztriai finomságokat - olíva olajat, mézet, rakiját (gyümölcspárlat), aszalt füge lekvárt stb. - vásárolhatunk igény esetén, majd megcsodáljuk a csípős téli hegyi levegőben az elénk táruló  Kvarner - öböl végtelen kékségét.
Ezt követően még magasabbra és egy még lenyűgözőbb, ha szerencsénk van akár havas hegycsúcsra érkezünk a tengerpartról, Lovranska Draga festői szirtjein állomásozunk a  búcsúzás erejéig.
Bor és sajttállal látnak bennünket vendégül Lovranska Draga-ban és itt, az Ucka Nemzeti Park keleti lejtőjének csúcsán veszünk búcsút a Kvarner - öböl kékségétől és a vadregényes  domboldalaktól Opatija fölött.
16.00. Hazautazás, érkezés Budapestre 22 óra körül. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

 

ÖNT IS SZERETETTEL VÁRJUK KÜLÖNLEGES MEDITERRÁN ADVENTI UTAZÁSUNKON!

 

Fakultatív program 1. nap: Panoráma hajókázás az Opatijai Riviérán
1,5 órás zenés program borkóstolóval

Részvételi díj: felnőtt 20 EUR/fő 
                       gyermek ár: -50% (10 EUR) 12 éves korig

 

 

Fakultatív program 2. nap: Isztria történelmi, kulturális és gasztronómiai kincseinek felfedezése Rovinj megtekintésével 
Egész napos program kóstolókkal, ismerkedés a térség legjelentősebb gasztronómiai különlegességeivel, történelmével, az egyik legromantikusabb isztriai városka, Rovinj érintésével, magyar nyelvű művészettörténész helyi idegenvezetőnk kíséretével. A méltán híres isztriai sajt és sonka specialitások kóstolásával, valamint neves isztriai borok borkóstolójával várjuk kedves utasainkat a túrára. 

Részvételi díj: felnőtt 35 EUR/ fő
                       gyermek ár -50% (17,5 EUR), 12 éves korig 

 

 

Fakultatív program 3.nap: Lovran gazdagon 

Részvételi díj:  felnőtt15 EUR/fő 
                        gyermek -50% (7,5 EUR) 12 éves korig

 

 

Fakultatív program 5. nap: Rijeka-Trsat–Volosko-Opatija közvetlen környéke 
Félnapos kirándulás a Kvarner-öböl legszebb, magyar emlékeket is őrző városkáiban. Félnapos (5 órás) kulturális ínyencség ez a programunk: Rijeka-Trsati vár-Volosko-Opatija  gazdag történelmének bemutatása - elsősorban a magyarság szemszögéből.
,,Mindaz, amit megőriztünk a múltból, legyen záloga a jövőnek.” Ivan Bandić/horvát nagykövet

Részvételi díj:  felnőtt 25 EUR/ fő 
                        gyermek ár -50% kedvezmény (12.5 EUR) 12 éves korig

 

Utazás időtartama:      5 nap/ 4 éj

Utazás:                         autóbusszal, az utazás időtartama (folyamatos utazás pihenőkkel): kb. 6 óra 

Szállás:                        3*-os tengerparti hotelben Opatija belvárosában

Elhelyezés:                  kétágyas (pótágyazható), fürdőszobás szobákban

Ellátás:                        büfé félpanzió a szállodában, Szilveszteri Gálavacsorával, welcome drink-el, ital nélkül, élő zenés ünnepi programmal

Idegenvezetés:           a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri végig az utazás során, a helyszínen magyar nyelvű helyi idegenvezető                                     a programokon

 

Felszállási lehetőségek
Budapest XII. Déli Pályaudvar/CBA parkoló
Dunántúlon 4 helyszínen:
Székesfehérvár/Shell kút
Siófok/Tesco parkoló
Balatonlelle/Marche kút
Nagykanizsa/Tesco parkoló

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, 4 éjszaka szállást félpanzióval, útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat (kivétel a fakultatív programok), magyar idegenvezető az út során, helyi idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza: BBP, belépőjegyek a nevezetességekhez

Minimális létszám: 30 fő


Szezon:

Nincs más indulási dátummal az adott utazás


Kiválasztott ajánlat:

MEDITERRÁN SZILVESZTER A CSODÁLATOS OPATIJAI RIVIÉRÁN - 2017-12-29-tól 2018-01-02-ig - 5 nap / 4 éj - Félpanzió1. szoba adatai:

Az ön által kiválasztott szoba férőhelyei

Felnőttek száma: 1 Gyerekek száma: 1

A szoba árának részletezése

Megnevezés (Opciók törlése) Egységár Egység Db Összár
139.900 HUF /fő ? HUF
31.500 HUF /fő ? HUF
Útlemondási biztosítás 0 HUF / foglalás 0 HUF

Összesen: ? HUF

Mindösszesen ? HUF

az összeg tájékoztató jellegű

Nyomtassa ki Nyomtassa ki Küldje el ismerősének Küldje el ismerősének

(Az árkalkulációs program esetleges hibájáért irodánk nem vállal felelősséget, kizárólag a visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a utazás időtartama idején minden utasnak érvényes utasbiztosítással kell rendelkeznie abban az esetben is, ha nem irodánk ajánlatából köti meg utasbiztosítását. Kérjük, kattintson a biztosítás pontra és foglalja le irodánk kínálatából kedvező árú utasbiztosítását!


INGYENES ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZON

Kérjük, válassza ki és foglalja le az Ön számára legideálisabb ülőhelyet a buszon a szabad helyek kínálatából.

Mercedes 350 Tourismo

Sofőr
Idegen-vezető
WC

Szabad helyek ()

Foglalt helyek ()

Most foglalva (0)

Foglalás

Fizetési mód

Az irodánk kínálatában szereplő szálláshelyek ára 1 euro=315 Ft árfolyamig változatlan, az aktuális árfolyam ennél magasabb mértékű változása esetén cégünk árfolyampótlékot alkalmaz.

Amennyiben foglalása visszaigazolásra került, kollégánk az utazási szerződést és a számlát a bankkártyás fizetésre vonatkozó linkkel együtt elküldi Önnek. A számlázott összeget a linken keresztül a visszaigazoláson megjelölt határidőig kérjük kiegyenlíteni, ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül.


Megrendelő adatai

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


40% előleg befizetése esetén, a fennmaradó összeg 30 nappal az indulás előtti időpontig külön értesítés nélkül fizetendő.

Rendszerünk a visszaigazoláson szereplő időpontig tartja a megrendelést. Amennyiben az irodánk által a visszaigazolásban megjelölt időpontig nem érkezik be az előleg összege, azaz a teljes részvételi díj minimum 40%-a ( HUF), abban az esetben az utazás törlésre kerül. Előleggel történő foglalás esetén az előleg befizetése foglaláskor esedékes, a hátralék összege ( HUF)külön értesítés nélkül 35 nappal az indulás előtt fizetendő. 35 napon belüli indulás esetén a teljes összeg a foglalással egy időben fizetendő.
A foglalás beérkezését megerősítő e-mailt, az utazási szerződést, valamint a részvételi jegyet az Ön által fent megadott e-mail címre küldjük.