Utazási ajánlat

MEDITERRÁN ADVENT A VARÁZSLATOS SZÉPSÉGŰ OPATIJAI RIVIÉRÁN - KARÁCSONYI CSOKIFESZTIVÁLLAL - foglalható

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija

38.200 HUF - tól

VALAMI MÁS...

                    VALAMI KÜLÖNLEGES.

      MEDITERRÁN ADVENT A VARÁZSLATOS SZÉPSÉGŰ OPATIJAI RIVIÉRÁN

 

KARÁCSONYI CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL OPATIJA ADVENTI 
FORGATAGÁBAN ÉS TALÁLKOZÁS A LAPPFÖLDI TÉLAPÓVAL-

AKI A HORVÁT HAGYOMÁNYOK SZERINT A KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGOKAT TELJESÍTI

 

Kezdje az idei telet a mélykék tenger közelében, az elbűvölő látványt nyújtó örökzöld lombok, rendezett parkok és a páratlan szépségű Monarchia korabeli épületek lenyűgöző összhangjának harmóniájában.
Fedezze fel és élvezze az adventi hangulat meseszerű romantikáját az egyik legszebb tengerparti városkában, Opatijában.

Opatija, Horvátország Monte Carlo-ja annak a 30 km hosszú Riviérának a központja, amely az Ucka-hegység lankáitól a kéklő tengerig terjed.

Mediterrán adventi varázslatra hívjuk Opatijába, ahol szoros egységben kapcsolódik össze mindaz, ami első látásra összekapcsolhatatlannak tűnik: a kéklő tenger, a híres opatijai éghajlat, a tengerparti szél gyógyító hatása nyújt élvezetet, miközben az 1400 m magas hófedte hegycsúcs felejthetetlen látványa ejt rabul épp úgy, mint a gasztronómiai költemények zamata a tengeri és a kontinentális konyha kombinációjából.

 

Tartson velünk és teremtsen hagyományt Ön is utasaink körében mediterrán

 Adventi utazásunkon!

MEDITERRÁN ADVENT OPATIJÁBAN

 KARÁCSONYI SÜTEMÉNY ÉS TORTA FESZTIVÁL OPATIJA ADVENTI FORGATAGÁBAN 

ÉS TALÁLKOZÁS A TÉLAPÓVAL

Indulási időpont: 2017. december  2-3. (2 nap / 1 éj)

1. nap: Budapest- Opatija 

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Opatijába (520 km).

Opatija ünnepi pompával, adventi forgataggal, korcsolya pályával, kéklő tengerrel, zöld domboldalakkal forralt borral és a híres Karácsonyi Sütemény és Torta Fesztivál csokiédes illatával, délután zenés teadélutánnal és teakölteményekkel, kóstolókkal, vásárlási lehetőséggel, este pedig fergeteges tengerparti koncerttel, órásfenyő díszítéssel várja az Adventi hétvégére érkező látogatókat.

Érkezés Opatijába a déli órákban (kb.11.00). Csoportunkat helyi idegenvezetőnk várja Opatijában, gyalogos városnézés során a város nevezetességeinek megtekintése, szórakoztató adventi programokon való részvétel, valamint  a Karácsonyi sütemény és torta fesztivál keretében valódi horvát és nemzetközi cukrász különlegességek és költemények, kézműves sütemények kóstolására és megvásárlására nyílik lehetőségünk hangulatos adventi programok keretében.

Ezen az adventi hétvégén karácsonyi sütemények és torták végtelen kínálatába borul a város, igazi süteménycsodák  tárulnak elénk Opatija- szerte , kifejezetten süti imádóknak.

Büfévacsora a szállodában.

Esti program: ingyenes könnyűzenei koncert, közvetlenül a tengerparton Opatija szívében

 

 

 

 2. nap: Opatija - Budapest

Reggeli után Liganjba utazunk fel, az Ucka-hegység egy festői falucskájába, ahol eredeti, házi hagyományok szerint készített igazi isztriai finomságokat - olíva olajat, mézet, rakiját (gyümölcspárlat), aszalt füge lekvárt stb. - vásárolhatunk igény esetén, majd megcsodáljuk a csípős téli hegyi levegőben az elénk táruló  Kvarner - öböl végtelen kékségét.

Második délelőtti állomásunk egy különleges találkozás lesz:  a Lappföldi télapóval találkozhatunk egy mesés, idilli környezetben, elő- előcsalogatva már karácsonyi hangulatunkat egy finom forró tea mellett, miközben a gyermekek a Télapó fülébe suttoghatják karácsonyi ajándéklistájukat.

A déli órákban visszaérkezünk Opatija belvárosába és elvegyülünk az Adventi forgatagban, hazautazásig szabadidő a belvárosban.

Fakultatív program délutánra: 12.00-15.00.:  Lovran gazdagon program.(Opatija- Lovran /6 km) 

Nagy tudású helyi idegenvezetőnk kíséretében Lovran, a gazdag történelemmel büszkélkedő város nevezetességeinek megtekintése.

16.00. Hazautazás, érkezés Budapestre 22 óra körül. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.
 

ÖNT IS SZERETETTEL VÁRJUK KÜLÖNLEGES MEDITERRÁN ADVENTI UTAZÁSUNKON!

 

Fakultatív program 2. nap délután:  Lovran gazdagon

Nagy tudású helyi idegenvezetőnk kíséretében Lovran, a gazdag történelemmel büszkélkedő város nevezetességeinek megtekintése.

Részvételi díj:     felnőtt 15 EUR/fő
                           gyerek ár:-50%(7,5 EUR)  12 éves korig

Utazás időtartama:       2 nap/1 éj

Utazás:                        autóbusszal, az utazás időtartama (folyamatos utazás pihenőkkel) kb. 6 óra 

Szállás:                       3*-os tengerparti hotelben Opatija belvárosában

Elhelyezés:                 kétágyas (pótágyazható), fürdőszobás szobákban

Ellátás:                        büfé félpanzió (ital nélkül) a szállodában

Idegenvezetés:           a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri végig az út során, valamint a helyszínen történész professzor                                                magyar nyelvű helyi idegenvezetése a fakultatív programokon, városnézéseken és a helyi programokon

Felszállási lehetőségek
Budapest XII. Déli Pályaudvar/CBA parkoló
Dunántúlon 4 helyszínen:
Székesfehérvár/Shell kút
Siófok/Tesco parkoló
Balatonlelle/Marche kút
Nagykanizsa/Tesco parkoló

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, 1 éjszaka szállást félpanzióval, útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat (kivétel a fakultatív programok), magyar idegenvezető az út során, helyi idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza: BBP, belépőjegyek a nevezetességekhez

Minimális létszám: 30 fő


Szezon:

Nincs más indulási dátummal az adott utazás


Kiválasztott ajánlat:

MEDITERRÁN ADVENT A VARÁZSLATOS SZÉPSÉGŰ OPATIJAI RIVIÉRÁN - KARÁCSONYI CSOKIFESZTIVÁLLAL - 2017-12-02-tól 2017-12-03-ig - 2 nap / 1 éj - Félpanzió1. szoba adatai:

Az ön által kiválasztott szoba férőhelyei

Felnőttek száma: 1 Gyerekek száma: 1

A szoba árának részletezése

Megnevezés (Opciók törlése) Egységár Egység Db Összár
44.900 HUF /fő ? HUF
31.500 HUF /fő ? HUF
Útlemondási biztosítás 0 HUF / foglalás 0 HUF

Összesen: ? HUF

Mindösszesen ? HUF

az összeg tájékoztató jellegű

Nyomtassa ki Nyomtassa ki Küldje el ismerősének Küldje el ismerősének

(Az árkalkulációs program esetleges hibájáért irodánk nem vállal felelősséget, kizárólag a visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a utazás időtartama idején minden utasnak érvényes utasbiztosítással kell rendelkeznie abban az esetben is, ha nem irodánk ajánlatából köti meg utasbiztosítását. Kérjük, kattintson a biztosítás pontra és foglalja le irodánk kínálatából kedvező árú utasbiztosítását!


INGYENES ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZON

Kérjük, válassza ki és foglalja le az Ön számára legideálisabb ülőhelyet a buszon a szabad helyek kínálatából.

Mercedes 350 Tourismo

Sofőr
Idegen-vezető
WC

Szabad helyek ()

Foglalt helyek ()

Most foglalva (0)

Foglalás

Fizetési mód

Az irodánk kínálatában szereplő szálláshelyek ára 1 euro=315 Ft árfolyamig változatlan, az aktuális árfolyam ennél magasabb mértékű változása esetén cégünk árfolyampótlékot alkalmaz.

Amennyiben foglalása visszaigazolásra került, kollégánk az utazási szerződést és a számlát a bankkártyás fizetésre vonatkozó linkkel együtt elküldi Önnek. A számlázott összeget a linken keresztül a visszaigazoláson megjelölt határidőig kérjük kiegyenlíteni, ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül.


Megrendelő adatai

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


40% előleg befizetése esetén, a fennmaradó összeg 30 nappal az indulás előtti időpontig külön értesítés nélkül fizetendő.

Rendszerünk a visszaigazoláson szereplő időpontig tartja a megrendelést. Amennyiben az irodánk által a visszaigazolásban megjelölt időpontig nem érkezik be az előleg összege, azaz a teljes részvételi díj minimum 40%-a ( HUF), abban az esetben az utazás törlésre kerül. Előleggel történő foglalás esetén az előleg befizetése foglaláskor esedékes, a hátralék összege ( HUF)külön értesítés nélkül 35 nappal az indulás előtt fizetendő. 35 napon belüli indulás esetén a teljes összeg a foglalással egy időben fizetendő.
A foglalás beérkezését megerősítő e-mailt, az utazási szerződést, valamint a részvételi jegyet az Ön által fent megadott e-mail címre küldjük.