csapatépítő programok

Egyedi igény szerint felépített könnyed, játékos, mégis fejlesztő és célorientált  csapatépítő programok  magyar és angol nyelven az Adriai-tenger partján. A tengerhez való lejutás már a program része lehet, a csapatépítő programokhoz a szálláshely választást a csoport igényei szerint foglaljuk bármely  kategóriában, minőségi, általunk is tesztelt szálláshelyeken.
Igény esetén az alábbi programjaink csapatépítő programvezető mellett szakirányú végzettséggel rendelkező profi trénerrel is megvalósíthatóak. Profi trénerrel kiegészített programjaink előnyeit IDE kattintva megtekinthetik.
 

1. Kincskereső túra Horvátországban

A résztvevők kisebb csapatokban teljesítik a túraútvonalat iránytűk és hiányos térképek segítségével, mely során különféle kihívások és frissítők várnak rájuk. A csapatok összemérhetik egymás közötti tudásukat, megküzdhetnek egymással. A cél közös, hogy együtt megtalálják az Ucka Nemzeti Park kincsét, melyhez az állomásokon szerezhetnek információkat, azonban a csapatok között verseny van, így a legjobbakat díjazzuk.
A program hossza igény szerint változhat, lehet egyirányú, csak a csúcsig tartó, ahol gyönyörű kilátás tárul elénk a tengerre és az azt ölelő kis településekre. A túrakedvelők, és akik nagyobb kihívásra vágynak, ők gyalog is visszamehetnek a bázisra.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban készségfejlesztési tréningként javasoljuk, de a fenti program együttműködés-fejlesztési, panaszkezelő vagy időgazdálkodás tréningként is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 

2. Opatija rejtett kincsei!

A program során a résztvevők kisebb csapatokban fedezhetik fel Opatija rejtett kincseit. A bázisról különféle irányba indulhatnak el, attól függően, hogy milyen feladatot választanak. Minden próbatétel után vissza kell térni a bázisra, ahol újabb küldetés vár rájuk. A cél az, hogy a megadott időkereten belül minél több kihívást teljesítsenek. Az a csapat győz, amelyik a legtöbb pontszámot gyűjti össze. 
A program során a résztvevők megismerhetik a gyönyörű város, Opatija látványosságait, legszebb részeit. Egyes állomásokon csapatépítő játékok is várnak rájuk, melyek szellemi és ügyességi feladatokat is magukba foglalnak.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban készségfejlesztési tréningként javasoljuk, de a fenti program kommunikációs, multikulturális vagy időgazdálkodás tréningként is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 
 

3. Kalózhajó nyomában

A program során a résztvevőknek egy kalózhajót kell megtalálniuk. Ehhez először a szárazföldön kell annyi információt összegyűjteniük, amennyit csak tudnak, hogy ráleljenek az álcázott kalózhajóra…
A program első felében a résztvevők csapatépítő feladatok teljesítésével juthatnak hozzá a szükséges adatokhoz, hogy felfedjék a kalózhajó kilétét. Miután sikeresen elfoglalták, vízre szállnak, hogy kiélvezzék győzelmüket és hajókázzanak a gyönyörű Adriai-tengeren.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban problémamegoldás tréningként javasoljuk, de a fenti program kríziskommunikációs, konfliktuskezelés vagy vezetői tréningként is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 

4. Pusztító olaj!

Az Adriai-tengerbe hatalmas mennyiségű olaj ömlött, mely által a tenger élővilága életveszélybe került. A helyi erők a résztvevőket kérik meg, hogy segítsetek nekik, hisz az olajfolt nagyon gyorsan terjed. A résztvevők kajakokba szállnak, hogy minél több állatot mentsenek meg…
A program során a csapatra különféle kihívások várnak, melyek teljesítésével szerezhetik meg a veszélyben lévő élőlények pontos helyét. A cél közös, együtt kell megtalálniuk az olajfoltban ragadt élőlényeket.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban válságkommunikációs tréningként javasoljuk, de a fenti program együttműködés-fejlesztési, változásmenedzsment vagy időgazdálkodás tréningként is kiválóan alkalmas illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 

5. Ki a legbátrabb?

Kerülj kívül a komfortzónádon Zip-Line-nal! 
A program elején a résztvevőket kisebb csapatokra osztjuk és különféle csapatépítő kihívások teljesítése után, jön a jól megérdemelt jutalom, amikor megtudhatják, milyen a magasban repülni.
Akik nem rajonganak annyira az adrenalinért, ők további kihívásokkal nézhetnek szemben, ezzel is erősítve a csapatot. Választhatnak szellemi, logikai és ügyességi feladatok közül.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban együttműködés-fejlesztési tréningként javasoljuk, de a fenti program kommunikációs, időgazdálkodás vagy interkulturális tréningként is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 
 
 
 

6. Kaszinórablás!

A szálloda terme egy hatalmas kaszinóvá alakul. Danny Ocean arra kéri a céget, , hogy segítsetek a következő rablásnál. A résztvevők feladata, hogy kisebb csapatokban behatoljanak a kaszinó páncéltermébe, és megszerezzék a kaszinó teljes bevételét.
 
Először a csapatoknak fel kell térképezni a kaszinó biztonsági rendszerét, majd behatolni az épületbe. Ehhez tökéletes álca szükséges, így a kihívások teljesítése közepette akár szerencsére is tehetik vagyonaikat. Az egyes csapatokban mindenkinek más az erőssége, ezért a kihívások is sokfélék, mindenki hozzá tud tenni valamennyit a közös cél eléréséhez, hogy sikeresen kirabolják a kaszinót.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban együttműködés-fejlesztési tréningként javasoljuk, de a fenti program vezetői, tárgyalástechnika vagy üzleti kultúra tréningként is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 
 
 

7. Vadvízi kalandok!

Raftingozás egy gyönyörű környezetben, a kristálytiszta, érintetlen Kupa folyón…
A program első felében a résztvevők csapatépítő játékok teljesítésével szerezhetik meg a raftingozáshoz szükséges eszközöket. Ezután egy rövid oktatás következik, majd meghódíthatják a folyót. Természetesen azokra is gondolunk, akik nem akarják kipróbálni ezt a sportot: ők a bázison többféle lehetőségekből választhatnak: akár bográcsozhatnak/sütögethetnek, logikai/szellemi/ügyességi feladatokat teljesíthetnek.
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban erőforrás-térképünk tréningként javasoljuk, de a fenti program együttműködés-fejlesztési, problémamegoldás vagy válságkommunikációs tréningként is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 
 
 

8. Egy mediterrán gyilkos nyomában!

Opatijában gyilkosság történt. A helyi rendőrség a résztvevőket kérte meg, hogy segítsenek a nyomozásban. Minél előbb fel kell fedni a gyilkos kilétét, hisz az bárki lehet…
A nyomozás közben a résztvevők különböző csapatépítő játékokat teljesítenek, mely során egyre több információhoz jutnak a gyilkossággal kapcsolatban. A játékban az a csapat győz, aki leghamarabb megoldja az ügyet. 
 
A csapatépítő program megvalósítását felár ellenében profi trénerrel elsősorban konfliktuskezelési technikát fejlesztő tréningként javasoljuk, de a fenti program együttműködés-fejlesztési, kommunikációs vagy időgazdálkodás tréningre is kiválóan megvalósítható illetve egyedi igényeik szerinti tematikus tréning elemekkel specifikusan bővíthető.
 
 
 

Esti programok:

 

Fröccskvíz 

Ki ne szeretné a fröccsöt? De mennyire ismerjük? Egy kvíz, ami csak a fröccsről szól… Szórakoztató esti játék, borral és fröccsel kombinálva.
 
 

Őrült este 

Ebben a szórakoztató, ügyességi csapatjátékban mindennapi tárgyakat szokatlan helyzetekben próbálhatnak ki a résztvevők.