Tengeri kajak túra Losinj szigetén

                                                                                                                                  Ideális csillagtúra helyszín

 

Lošinj igazán különleges mikroklímával rendelkezik. A szigeten található gyógynövényeknek köszönhetően a levegő bizonyítottan gyógyhatású allergiások számára. A sziget körül él az Adria legnagyobb, kb. 150 egyedből álló delfin populációja, melynek tagjaival gyakran találkoztunk már mi magunk is túráink során. Ideális lehetőség, ha az idomított állatok helyett kíváncsi vagy hogyan is viselkednek a vadon élő példányok.


 

 

 

 

Ízelítő a programból


Mali Lošinj egy hosszú öböl mélyén fekszik és a sziget legnagyobb városa. Nevével ellentétben, minek jelentése szó szerinti fordításban kis Lošinj a város a helyiek számára szükséges összes nélkülözhetetlen körülménnyel rendelkezik, amely elegendő az élethez.

Veli Lošinjt is meglátogatjuk hangulatos kikötője és számos kis kávézó csábít egy jó frissítő elfogyasztására a nagy melegben.


Az Otok Sveti Petar és Otok Ilovik két különálló sziget Lošinjtól délre. Egy napi program a szigetek körbe evezése, a Sveti Petar szigetén található Szent Péter tiszteletére épült kolostorromok megtekintése, majd Ilovik déli részén található öbölben fürdőzés következik a megfáradt csoport számára. A búvárszemüveget nem otthon felejtők megcsodálhatják a tenger csodálatos élővilágát, a tengerfenék itteni titkait.


Átevezés Susak szigetre, a környék egyetlen homokos partja fekszik itt - lassan mélyülő strandja kítűnő lehetőséget nyújt a kellemes fürdőzésre

 

Ajánlatkérés